GROEPSLESSEN

Insanity; DINSDAG 19.30u 

Insanity is een van de meest uitdagende en zwaarste workout die er is. Tijdens Insanity maken we gebruik van een methode genaamd Max Interval Training. U zult cardio en plyometrische oefeningen doen met tussenpozen van kracht, weerstand, en basis oefeningen. Het gebeurt allemaal in lange uitbarstingen van maximale intensiteit oefeningen met korte periodes van rust waardoor tot wel 1000 calorieën per uur verbrand kunnen worden.

Spinning; ZONDAG 09.15u

Spinning is een intensieve indoor fietsles. Deze les zal je conditie verbeteren en je benen, heupen en billen strakker en in vorm brengen. Je verbrandt veel calorieën en je werkt met en zonder weerstand. Je fietst op inspirerende muziek en je bepaalt zelfde intensiteit hiervan.

Yoga; WOENSDAG 19.15u

Yoga wordt steeds populairder. U stretcht uw spieren en doet bewegingen die u in het dagelijks leven niet vaak doet. Dat is prima voor het behoud van flexibiliteit en stabiliteit, maar ook coördinatie. U leert heel goed ademen vanuit uw buik of soms juist meer vanuit uw borst.

En hoewel u vast anders denkt, is yoga een krachtige les, waarbij u veel calorieën verbrandt en aan spieropbouw doet. Het maakt u sterk en flexibel en biedt u ook een innerlijke rust. Bent u in het dagelijks leven heel druk, dan kan een wekelijkse yoga-les zeker helpen.

Circuittraining; MAANDAG 19.30 uur, DONDERDAG 19.30 uur, VRIJDAG 09.30u, ZATERDAG 10.00 uur 

Circuittraining is een trainingsvorm waarbij het gehele lichaam getraind wordt. De training is opgebouwd uit

oefeningen op de mat, het doorlopen van het circuit en cardiotraining. Circuittraining heeft voordelen:

  • het is leuker en gevarieerder dan de reguliere fitness
  • het is ook geschikt wanneer u een blessure of beperking heeft
  • het is beter vol te houden vanwege de stimulerende begeleiding
  • het is individueel en op maat af te stemmen

Warrior circuit is extremer en haalt alles uit de je lichaam wat er inzit. Zeker voor de ultieme uitdagers.

Jeugdfitness; MAANDAG 18.30u

Voor de leeftijdscategorie van 13 t/m 18 jaar biedt Sportcentrum Langedijk fitnessen voor de jeugd onder begeleiding van een van onze instructeurs. Onder deze begeleiding kunnen de tieners aan hun lichaam werken. Aangezien het lichaam op deze leeftijd nog volop in ontwikkeling is, is het juist uitvoeren van de oefeningen extra belangrijk voor een veilige en verantwoorde training.

Speciaal programma: Met jeugdfitness wordt het lichaam positief belast. Er wordt geen zware krachttraining gedaan, omdat het lichaam op deze leeftijd nog niet volgroeid is en dit niet aan kan. Er wordt veel aandacht besteed aan de lichaamshouding van de jongeren. Uithoudingsvermogen, kracht, coördinatie, lenigheid komen allemaal aan bod. Je lijf ontwikkelt zich op een positieve manier.

Zie tarieven voor de kosten voor de lessen.