Wat is de Fit-app van Sportcentrum Langdijk

Nadat je klant bent geworden bij Sportcentrum Langedijk maken wij een account aan in ons Sportcentrum Langedijk portaal. Via de activatie email kom je in het Virtuagym systeem. Met je email adres is je gebruikersnaam, zelf maak je een eigen wachtwoord aan.

Wat is Virtuagym?

Wanneer u de activatie-mail heeft geopend en een account heeft aangemaakt, kunt u (wanneer u bent ingelogd) terecht in onze eigen Sportcentrum Langedijk community. Hier plaatsen wij de laatste nieuwtjes van ons sportcentrum. Virtuagym is bovendien perfect geschikt om uw trainingsoefeningen en voortgang in bij te houden. Nog een andere optie is om lid te worden van allerlei groepen, waarin mensen trainingstips uitwisselen. Kortom, Virtuagym biedt een fijne ondersteuning bij een gezonde levensstijl.

U kunt Virtuagym gebruiken in zowel uw webbrowser, op uw tablet of telefoon. Voor de laatste twee moet u de app “Virtuagym” downloaden. Deze vindt u in de App Store.

Ik fitness

Als u bij ons fitnest, dan kunt u uw account bijvoorbeeld gebruiken om uw trainingsschema in bij te houden. Zo kunt u er op ieder moment van de dag bij, zowel vanaf de bank, als u buiten aan het sporten bent of natuurlijk als op de sportschool het trainen bent. De app biedt echter nog veel meer mogelijkheden. De Virtuagym-app biedt honderden 3D-animaties van oefeningen, een persoonlijke en gratis coach en werkt volledig met de Virtuagym Food-app, waarin je alles over eten bij kan houden en een persoonlijk voedingsplan kan samenstellen.